Mühendislik Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı 13 Şubat 2024 tarihinde Saat: 11:00'da  Mühendislik Küçük Amfi Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Tahir GÜLLÜOĞLU, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Kasım MERMERDAŞ, Dekan Yardımcılarımız ve Fakülte Akademik Personelimiz katıldı.

Mühendislik Fakültesi ile ilgili 2024 yılı için Eylem ve Faaliyetler konuşuldu, birim kalite çalışmaları ve Öğrenci Danışmanlıkları ele alındı.  Akademik Kurul Toplantısında Fakültemize 2023-2024 yılında ataması yapılan öğretim elemanlarımıza binişleri takdim edildi, öğrenci, idari personel ve akademisyen memnuniyet araştırması sonuçları değerlendirildi.Toplantı, Rektörümüz, Dekanımız ve Dekan Yardımcılarımızla beraber sorular, dilek ve temennilerle son buldu.