Kariyerine Yön Ver Etkinliği Düzenlendi
Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, öğrencilerini Elektrik-Elektronik mühendisleri ile buluşturarak, “Kariyerine Yön Ver” etkinliğini düzenledi.
Mühendislik Fakültesi Büyük Amfi’de gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak Elektrik-Elektronik Mühendisleri Mehmet Emin Üzümcü, Muhammed Ali Tel, Gülistan Doğan, Sami Abamor, Ali Zonturlu ve Uğur Başli katıldılar. Etkinlikte bir açıklama yapan Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Nurettin Beşli, “Bölümümüz öğrencilerine deneyimlerini ve tecrübelerini anlatmak üzere değerli vakitlerini bizlerle paylaşan mühendis arkadaşlarımıza teşekkür eder bundan sonra bu gibi mesleki kariyer etkinliklerine devam edeceğiz. ” dedi.
Etkinliğe, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Nurettin Beşli, Bölüm Başkan Yardımcıları Yrd.Doç.Dr. Hasari Karci ve Yrd.Doç.Dr. Abdülkadir Gümüşçü, Arş.Gör. Ünal Yılmaz ve öğrenciler katıldılar.